In the 2012-02-26 19:48 revision of this answer the word "only" is erroneously not displayed at the end of the first line in the case $\rm\:n > 1$, in IE 8.9.7601.17514, see screen grab below. enter image description here

share
    
Shows up on Firefox 9.0.1. –  Arturo Magidin Feb 27 '12 at 2:53
1  
No issue with Chrome 17.0.963.56 either. –  Alex Becker Feb 28 '12 at 3:43
    
Also OK in Safari 5.1.2. Safari has its own display bugs related to MathJax here, though. –  GEdgar Feb 28 '12 at 16:02
    
FYI, I'm going to rollback to your stated revision for a minute to test in IE8. –  Jarrod Dixon Feb 29 '12 at 4:54
add comment

1 Answer 1

After rolling back to the 2012-02-26 19:48 revision, I opened your answer in IE8 from a Windows XP virtual machine, but I couldn't see the missing "only":

enter image description here

On my main machine, I tested the IE7 and IE8 compatibility modes, as well, but couldn't see anything amiss.

The only thing I can think of is one of the "Related" questions' titles contained LaTeX that interfered with rendering.

Please let me know if you see this behavior again.

share
    
Yes, the bug must depend on some other state on the page since I too can no longer reproduce it with the current version of the page. That seems to often be the case with these sort of bugs (I reported a few in the past). We need some way to snapshot the state of the page when the bug is triggered. –  Bill Dubuque Feb 29 '12 at 7:21
    
I agree - perhaps a screenshot of the entire page when it occurs? That would help most, so we can attempt to recreate the display. –  Jarrod Dixon Feb 29 '12 at 18:36
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .